Carbon Black Conference

De Carbon Black Conference 2019, 'Perspective in Asia Pacific', is een tweejaarlijks evenement met een rijke geschiedenis van meer dan twee decennia. De conferentie is een uniek forum voor de carbon black-industrie waar vanuit een strategisch perspectief de toestand van de sector en haar toekomst wordt behandeld.

De 14e conferentie in de reeks staat gepland voor 5 tot 7 november 2019 in het Marriott Marquis Queen's Park hotel in Bangkok, Thailand. Deze internationale conferentie zal de producenten van carbon black samen met leveranciers van grondstoffen, verwerkers en leveranciers van apparatuur samenbrengen voor een onderzoek naar de huidige status van materialen en toekomstige strategieën voor groei, winstgevendheid en milieubeheersing. Tijdens de conferentie zullen de experts uit de sector uiting geven aan de vooruitzichten voor wereldwijde groeipercentages voor carbon black.

Het evenement wordt vertegenwoordigd door een internationale adviesraad. We zullen ook de industrieleiders horen praten over de producenten van carbon black drie hoogste inputkosten: grondstoffen, vuurvaste materialen en filterzakken. Hoe kunnen we nieuwe behandelings- en verpakkingssystemen ontwikkelen die ook van invloed kunnen zijn op de bedrijfsresultaten? Het gebied van actuele kritieke milieu-, gezondheids- en veiligheidskwesties voor de carbon black-industrie zal ook uitvoerig worden besproken.

Bezoekersinformatie

Datum: 5 - 7 november 2019
Locatie: Marriott Marquis Queen's Park
Adres: 199 Sukhumvit Soi 22, Klong Ton,
Klong Toey Bangkok, 10110
THAILAND
Website: www.carbonblack2019.com