CPhI / P-MEC India

Omdat de farma-industrie steeds meer op zoek is naar hoogwaardige, goedkope farmaceutische oplossingen, is CPhI & P-MEC India het ideale evenement voor bedrijven die de nieuwste trends en innovaties van de markt willen oppikken. Bij CPhI & P-MEC India ontmoet je de movers en shakers uit de Indiase farmawereld, waardoor je een concurrentievoordeel krijgt dat je bedrijf kan helpen groeien.

De Indiase farmaceutische markt groeit jaarlijks met 15%, tweemaal zo snel als de wereldmarkt. Hoewel de markt voor generieke geneesmiddelen sterk groeit, evolueert deze ook naar een bakermat voor nieuwe geneesmiddelen. Simpel gezegd: India, als een van de sterkste opkomende markten in de wereldwijde farmaceutische industrie, biedt grote kansen voor alle internationale farmaceutische bedrijven om te verkennen en van te profiteren.

CPhI & P-MEC India is een platform waar internationale en nationale farma-experts elkaar ontmoeten om zaken te doen, te netwerken en de toekomst van de farmaceutische industrie in India en Zuidoost-Azië vorm te geven.

CPhI India

De nadruk ligt hier op API, afgewerkte formuleringen, outsourcing, generieke geneesmiddelen, hulpstoffen en geneesmiddelen, fijne chemicaliën, labchemicaliën, biotechnologie en biosimilars.

P-MEC

Specifieke gericht op farmaceutische machines en apparatuur, verpakkingsmachines en -benodigdheden, procesautomatisering en -besturing, testen & meten, validatie, automatisering & robotica, verwerkingsapparatuur, RFID, tabletteren, capsulevullers en meer.

Bezoekersinformatie

Datum: 26 - 28 november 2019
Locatie: India Expo Centre
Adres: Greater Noida, Delhi NCR
INDIA
Website: www.cphi.com/india