CPhI & P-MEC Frankfurt

CPhI is een gevestigde naam in de branche en vormt een hoogtepunt op de farmakalender met duizenden farmaceutische professionals en leveranciers van over de hele wereld onder één dak. CPhI Worldwide en de gelijktijdige evenementen ICSE, P-MEC, FDF, InnoPack & BioProduction zijn elk onderverdeeld in productspecifieke zones om elke sectorsector meer zichtbaarheid te geven en bezoekers in staat te stellen de producten die ze zoeken eenvoudig te vinden.

Welkom bij CPhI

's Werelds grootste farmaceutische beurs CPhI herbergt zes zones die elk stadium van de farmaceutische toeleveringsketen vertegenwoordigen - van API's, machines en verpakkingen tot outsourcing en biofarmaceutica. CPhI verenigt meer dan 45.000 bezoekers en 2500 internationale exposanten en is de plaats om te netwerken en om kosteneffectieve farmaceutische oplossingen van over de hele wereld te verkrijgen - in slechts 3 dagen, onder één dak.

Een korte blik naar de P-MEC

Vanwege de spectaculaire groei van de afgelopen jaren krijgt 'zusterevent' P-MEC in 2019 een eigen hal, met meer vierkante meters en meer exposanten dan ooit tevoren!

CPhI worldwide 2018 highlights

Bezoekersinformatie

Datum: 5 - 7 november 2019
Locatie: Messe Frankfurt
Adres: Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt am Main
DUITSLAND
Website: www.cphi.com/europe