Food Ingredients China

Food Ingredients China is een internationale beurs met jaarlijks tienduizenden bezoekers en duizenden exposanten, zowel uit China als daarbuiten, inclusief de leidende bedrijven uit de industrie.

Het evenement biedt talrijke activiteiten, waaronder de lancering van nieuwe producten en technologiën, academische forums en lezingen. Academici, experts en wetenschappers uit de voedingsmiddelenindustrie worden uitgenodigd om hun visie en inzichten te geven, op ontwikkelingen, trends, innovaties, regelgeving, etcetera - en ook om te discussiëren over maatschappelijk gevoelige onderwerpen en problemen.

De tentoonstelling omvat 23 categorieën levensmiddelenadditieven, 35 categorieën voedingsingrediënten, hulpmiddelen voor voedselverwerking, nieuwe voedingsmiddelen en voedselmachines.

Het hoge niveau van industriegerelateerde activiteiten, de hoge kwaliteit, schaalgrootte en bereik maken FIC uitermate aantrekkelijk. FIC biedt een solide platform tussen vraag- en aanbodzijde, en ook tussen binnenlandse en buitenlandse industrieën.

Bezoekersinformatie

Datum: 28 - 30 juni 2020
Locatie: National Convention & Exhibition Center (NCEC)
Adres: 333 Songze Ave
Shanghai
CHINA
Website: en.fic.cfaa.cn