Hosokawa Micron & COVID-19 - UPDATE

Bij Hosokawa Micron houden we de huidige situatie en ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. In deze uitdagende tijden blijven we ons inzetten voor de bescherming van de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners.

Hier volgt een overzicht van de belangrijkste maatregelen die we hebben genomen en wat dit voor u en ons betekent.

Veiligheid & gezondheid

We volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de regering en het RIVM strikt op. Naar aanleiding daarvan hebben we alle noodzakelijke maatregelen genomen die ons tegelijkertijd in staat stellen om onze operationele bedrijfsactiviteiten voort te zetten. Zo maximaliseren we bijvoorbeeld 'social distancing' en de meeste van onze kantoormedewerkers werken tijdelijk vanuit huis. Vergaderingen worden zoveel mogelijk gehouden via telefoon- en videoconferencing.

Bezoekers

Bezoekers zijn gehouden aan strikte hygiënevoorschriften, waaronder regelmatig handen wassen, geen handen schudden, niezen / hoesten in een gebogen elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes, desinfectiegel en/of -doekjes, handschoenen en - wanneer een afstand van 1,5 m niet kan worden gegarandeerd - gezichtsmaskers.

Testen & Loonproductie

Tijdens klanttesten en loonproductie-activiteiten communiceren we bij voorkeur zo veel mogelijk ‘real-time’ met de klant door middel van digitale oplossingen zoals videoconferencing en e-mail. Wanneer de klant erop staat fysiek aanwezig te zijn, gelden de voorwaarden voor bezoekers zoals hierboven vermeld.

Klantbezoeken & Service op locatie

Bezoek aan klanten door Hosokawa-medewerkers is onder strikte voorwaarden mogelijk. Voorafgaand aan een bezoek moet de klant ons informeren hoe zij de veiligheid en gezondheid van onze werknemers garanderen.

We begrijpen dat deze voorzorgsmaatregelen impact kunnen hebben op de manier waarop we met elkaar omgaan. Wij danken u voor uw geduld en begrip.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

#blijfgezond