Hosokawa op POWTECH 2017

De stand van de Hosokawa Micron Group op POWTECH is dit jaar een digitale ervaring. Deze beurs zal plaatsvinden van 26 tot 28 september 2017 in Neurenberg, Duitsland. U vindt de Hosokawa Micron Group in Hal 4A, Stand 233.

We gaan machines, machinemodellen en interactieve media samenvoegen tot digitale installaties die de producten van de Hosokawa Micron Group tot leven brengen. Het concern presenteert zichzelf op een digitale, interactieve en geautomatiseerde manier – als moderne machine- en systeemingenieurs met vele jaren ervaring en know-how op het gebied van powder engineering.

Nieuw standconcept

Naast een installatie met interactief display, zullen bezoekers interactieve exponaten vinden. Ze zullen informatie ontvangen die is toegesneden op hun eigen behoeften. Ze kunnen bijvoorbeeld precies zien en ervaren wat er in een molen gebeurt. Bovendien kunnen ze informatie ophalen en zelfs het proces beïnvloeden. Bezoekers zullen uiteraard ook echte mensen treffen om mee te praten, maar er zijn ook panelen en tablets waar ze zichzelf kunnen informeren over het prestatiebereik van de Hosokawa Micron Group.

Het standconcept brengt op een praktische en interactieve manier innovaties tot leven. Bezoekers worden uitgenodigd voor een praktische ervaring waarbij ze de nieuwste ontwikkelingen uit eerste hand kunnen uitproberen en beleven Hosokawa brengt dus zijn belangrijkste expertisegebieden in poeder engineering in beeld en brengt deze voor de bezoekers tot leven.

Innovaties op de stand

De Hosokawa Micron Group zal zichzelf op POWTECH presenteren als een leverancier van geïntegreerde oplossingen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Het concern zal bijvoorbeeld een productiesysteem voor pesticiden tonen dat alle processtappen omvat van drogen tot granuleren. Daarnaast worden oplossingen gepresenteerd op het gebied van containment, condition based maintenance (CBM) en de PIN- en VIB-software van de service-afdeling die is ontwikkeld om systeemoptimalisatie en monitoring mogelijk te maken. De fooddivisie presenteert hun nieuwste innovaties voor de Contraplex CW 250 foodmolen. De farma- en labdivisie presenteert zichzelf tijdens het seminar 'Pharmaceutical solid matter' in hal 3A met de ALPINE e200 LS luchtstraalzeef en het AFG 100 multi-processing systeem. 

Voor meer informatie over POWTECH 2017, ga naar www.powtech.de »