Hosokawa Virtual Reality Cave

Eens het domein van gamers om draken te verslaan en virtueel te voetballen, bewijst Virtual Reality technologie zich nu ook als game changer voor ingenieurs en klanten van Hosokawa. Tijdens een wandeling door de virtuele showroom van Hosokawa Micron Ltd. kunnen klanten apparatuur en systemen eerst zelf ervaren voordat ze tot aankoop overgaan.

Men krijgt de gelegenheid om componenten op ware grootte te inspecteren, manipuleren en te demonteren en zo de geschiktheid van het apparaat of systeem te kunnen beoordelen. Virtual Reality gaat bijdragen aan het stroomlijnen van apparatuurproductie en dat is een win-win situatie voor iedereen.

Adam Harper, Product Manager bij Hosokawa Micron Ltd. legt uit, "VR stelt ons in staat om gedetailleerde ontwerpopties te demonstreren voor apparatuur, constructie en functionaliteit en daardoor een realistischer gevoel te krijgen bij het eindresultaat en dat allemaal zonder tijd, kosten en materiaal te verspillen. Onze klanten zullen profiteren van deze technologie bij de planning, prototyping, vervaardiging en projectrealisatie met aanvullende voordelen op het gebied van operator-training en onderhoud".

» Bekijk de Hosokawa Virtual Reality Cave hier: https://hml.to/vrcave