phone-icon
contact-icon
download-icon

Actieve Vriesdroger

Hosokawa’s Actieve Vriesdroger biedt unieke mogelijkheden voor het vriesdrogen van verschillende soorten materialen in één processtap, altijd resulterend in een fijn, los poeder dat direct beschikbaar is.

Vriesdrogen wordt al decennialang industrieel toegepast. Traditionele tray vriesdrogers zijn echter arbeidsintensief. Hosokawa’s Active Freeze Drying (AFD) vriesdroogsysteem heeft dit nadeel niet en is een grote stap vooruit, zowel op het gebied van het vriesdrogen van thermosensitieve producten als poedertechnologie in het algemeen. Dankzij het geroerde vriesdroogproces kunnen verschillende producteigenschappen worden verbeterd zonder nabewerkingsstappen.

Het startmateriaal kan variëren van oplossingen, dispersies tot pasteuze producten en zelfs natte vaste stoffen. De belangrijkste voordelen van deze technologie zijn efficiency, minimale handling en een constante, hoge productkwaliteit. De AFD vriesdroger is geschikt voor diverse pharmaceutische toepassingen zoals antibiotica, eiwitten, collageen, API's en elektrolyten.

Volg ons op Youtube

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op: