phone-icon
contact-icon
download-icon

Cyclomix high shear paddelmenger

Videodemonstratie van de Cyclomix, een zeer snelle, intensieve paddelmenger, speciaal ontworpen voor het mengen van cohesieve poeders met vloeistoffen of smeltbindmiddelen.

De Cyclomix is verkrijgbaar in volumes variërend van 100 ml (Mini Cyclomix lab menger) tot een productvolume van 2000 liter. In deze video demonstreert senior application engineer Allet Krug een 5-liter model, waarbij calciumcarbonaatpoeder wordt gemengd met ijzeroxidepigment.

De Cyclomix is een multifunctionele, high-shear impactmenger en agglomerator die geschikt is voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het combineert verschillende processen in één machine en is de ideale keuze voor intensieve thermische verwerking van hoge energie-input; hoge mate van dispersie en homogeniteit en ultrakorte cyclustijden. Het verwerkt ook met gemak pasteuze producten, slurries en vloeistoffen met verschillende kenmerken, dankzij de combinatie van hoge afschuifkrachten en hoge-impactkrachten.

De Cyclomix high-shear impactmenger biedt een hoog niveau van homogeniteit in het eindproduct, zoals vaak vereist in de voedingsmiddelen-, chemische, plastic-, toner-, minerale, cosmetische en farmaceutische industrie.

Volg ons op Youtube

 

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op: