Flexomix agglomereersysteem

Demonstratie van het Flexomix continue agglomereersysteem, een krachtige combinatie van poederverwerkingsapparatuur, ontwikkeld door Hosokawa Micron.

Agglomereren, ook wel nat granuleren of deeltjesvergroting genoemd, is een uitstekende manier om fysieke eigenschappen van deeltjes te verbeteren zoals stromingseigenschappen, benatbaarheid, oplosbaarheid, stortgewicht en productuiterlijk.

Het Flexomix Agglomereersysteem is een combinatie van twee bewezen Hosokawa technologiën: de Flexomix continue menger/agglomerator en de Schugi® wervelbeddroger en -koeler. Dit gecombineerde ontwerp biedt een optimale procesbeheersing en maakt de Flexomix tot het ultieme poederverwerkingssysteem.

Volg ons op Youtube

Het Flexomix Agglomereersysteem is een compacte installatie voor het continu mengen en agglomereren van poeders. Hierbij ontstaan deeltjes met een typische deeltjesgrootte van 0,2 tot 1,2 mm, een poreuze, framboosachtige structuur, goede oplosbaarheid en goede stromingseigenschappen. De capaciteit kan - afhankelijk van de toepassing - variëren van 50 tot 40 000 kg/uur.

 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Flexomix agglomereersysteem?
Bel ons op +31 314 373 333 of vul het contactformulier in.