Poederprocessen voor gewasbeschermingsmiddelen

Er zijn verschillende uitdagingen in de verwerking van poedervormige agrochemicaliën. Uitdagingen omvatten niet alleen het bereiken van de vereisten van het eindproduct, maar ook hoe dit op een veilige manier kan worden bereikt. Producten kunnen gevaarlijk zijn bij inademing of, als ze niet op de juiste manier worden verwerkt, een explosiegevaar vormen.

Hosokawa Micron organiseerde onlangs een gratis educatief webinar, gericht op poederprocestechnologiën die worden toegepast bij de productie van gewasbeschermingsmiddelen, inclusief de uitdagingen en veiligheidsaspecten. Enkele processen die worden behandeld zijn drogen, mengen, malen en agglomereren (nat granuleren).

Dit webinar wordt aanbevolen voor professionals in de agrochemische industrie die geïnteresseerd zijn om meer te leren over poederprocesapparatuur en veiligheidsaspecten tijdens de productie van gewasbeschermingsmiddelen.

Het webinar bestaat uit een presentatie van 40 minuten door toepassingsexpert Ing. Allet Krug-Polman en werd afgesloten met een vraag- en antwoordforum.

Om dit webinar te kunnen bekijken dient u zich via onderstaand formulier te registeren