phone-icon
contact-icon
download-icon

Flexomix continue agglomereersysteem

Demonstratie van het Flexomix continue agglomereersysteem, een krachtige combinatie van poederverwerkingsapparatuur, ontwikkeld door Hosokawa Micron.

Agglomereren, ook wel nat granuleren of deeltjesvergroting genoemd, is een uitstekende manier om fysieke eigenschappen van deeltjes te verbeteren zoals stromingseigenschappen, benatbaarheid, oplosbaarheid, stortgewicht en productuiterlijk.

Het Flexomix Agglomereersysteem is een combinatie van twee bewezen Hosokawa technologiën: de Flexomix continue menger/agglomerator en de Schugi® wervelbeddroger en -koeler. Dit gecombineerde ontwerp biedt een optimale procesbeheersing en maakt de Flexomix tot het ultieme poederverwerkingssysteem.

Volg ons op Youtube

Het Flexomix Agglomereersysteem is een compacte installatie voor het continu mengen en agglomereren van poeders. Hierbij ontstaan deeltjes met een typische deeltjesgrootte van 0,2 tot 1,2 mm, een poreuze, framboosachtige structuur, goede oplosbaarheid en goede stromingseigenschappen. De capaciteit kan - afhankelijk van de toepassing - variëren van 50 tot 40 000 kg/uur.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op: