phone-icon
contact-icon
download-icon

Mini Cyclomix farmamenger

Demonstratievideo van de Mini Cyclomix lab menger, een high-shear batch menger, speciaal geschikt voor het mengen van droge inhalatorpoeder-formuleringen.

De Mini Cyclomix is zeer efficiënt in vergelijking met andere high-shear mengers, en biedt homogeen mengen met een minimale input van mechanische energie door het grote oppervlak in verhouding tot het productvolume. Door de mengsnelheid en -tijd aan te passen, kan de Cyclomix ook andere processen uitvoeren, zoals coaten, binden, afronden of verdichten, waardoor het een zeer veelzijdig apparaat is.

De Mini Cyclomix lab menger heeft verwisselbare productbakken van 0,1, 1 of 2 liter, geschikt voor offline, beschermd vullen en reinigen.

Volg ons op Youtube

Hosokawa Micron, uw ultieme bron voor geïntegreerde poederverwerkingssystemen, heeft een innovatief assortiment apparatuur dat speciaal is ontworpen voor laboratorium- en proeffabriektoepassingen.

Onze laboratoriumapparatuur biedt maximale flexibiliteit en optimale oplossingen voor productontwikkeling en procesoptimalisatie. Sommige apparatuur is speciaal ontworpen voor kleinschalig laboratoriumgebruik, terwijl andere apparatuur eenvoudig kan worden opgeschaald naar productiecapaciteit.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op: