phone-icon
contact-icon
download-icon

Nauta® conische schroefmenger

Demonstratie van een Nauta® conische schroefmenger, een laag-intensieve batch menger, speciaal ontworpen voor segregatieve, vrijstromende poeders en pasteuze producten.

In deze video wordt een 80 liter model gebruikt om extrafijn suiker, met een gemiddelde korrelgrootte van ongeveer 400 micron, te mengen met ijzeroxidepigment dat een korrelgrootte heeft van minder dan 20 micron.

De Nauta menger is een pionier op het gebied van mengtechnologie. Hij is genoemd naar de heer J.E. Nauta, die meer dan 65 jaar geleden de eerst Nauta-menger ontwikkelde. In 1982 werd de firma Nautamix overgenomen door Hosokawa Micron. Het originele model is sindsdien continu doorontwikkeld en is altijd succesvol gebleven.

Volg ons op Youtube

De Nauta conische schroefmenger is een convectieve menger met hoge mengefficiëntie. Hij garandeert het hoogste niveau van mengnauwkeurigheid, zonder het product te beschadigen. Hij is bijzonder geschikt voor gevoelige producten en processen waar zeer nauwkeurige resultaten nodig zijn en is synoniem met het delicaat mengen van grote volumes tot wel 100.000 liter.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op: