phone-icon
contact-icon
download-icon

Nauta® Minimix lab menger

Demonstratie van de Nauta® Minimix lab menger, een conische schroefmenger, speciaal door Hosokawa Micron ontwikkeld ter ondersteuning van R&D-werkzaamheden.

De Nauta Minimix levert hoogwaardige poedermengsels zonder het risico van productbeschadiging. De mengresultaten bieden betrouwbare procesinformatie om uw proces op te schalen naar productieniveau.

Het ontwerp van de Minimix is gebaseerd op de Nauta conische schroefmenger, de meest gebruikte mengtechnologie voor hoge nauwkeurigheid en delicate menging van vrij stromende poeders en pasteuze producten.

De Nauta Minimix is een stand-alone laboratoriummenger met ondersteuningsframe en besturing, verkrijgbaar in volumes van 5, 10 en 20 liter.

Volg ons op Youtube

Hosokawa Micron, uw enige bron voor geïntegreerde poederverwerkingssystemen, heeft een innovatief assortiment dat speciaal is ontworpen voor laboratorium- en proeffabriektoepassingen. Onze laboratoriumapparatuur biedt maximale flexibiliteit voor u en optimale oplossingen voor productontwikkeling en procesoptimalisatie.

Sommige apparatuur is specifiek ontworpen voor kleinschalig laboratoriumgebruik, terwijl andere apparatuur eenvoudig kan worden opgeschaald naar productieniveau.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op: