ACTUEEL

Process technologies for tomorrow.

KONA POWDER & PARTICLE JOURNAL

KONA Powder & Particle Journal is een erkend wetenschappelijk tijdschrift dat artikelen publiceert over poeder- en deeltjeswetenschappen en -technologie. KONA wordt sinds 1983 jaarlijks gepubliceerd en wordt verspreid onder onderzoekers, leden van de wetenschappelijke gemeenschap, universiteiten en onderzoeksbibliotheken over de hele wereld.

KONA Powder & Particle Journal wordt uitgegeven door de Hosokawa Powder Technology Foundation, een publieke organisatie die in het leven is geroepen door de heer Masuo Hosokawa en geautoriseerd is door de Japanse overheid.

Het doel van de Foundation is bij te dragen aan de vooruitgang van de poedertechnologie. Daartoe voert de Foundation naast het uitgeven van KONA Powder and Particle Journal verschillende activiteiten uit, zoals het verstrekken van fondsen voor onderzoek en academische bijeenkomsten, het presenteren van de KONA Award en het organiseren van symposia.

'Kona' is Japans en betekent 'poeder'.

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer