NIEUWS

Nieuwe productlijn voor processystemen voor Energy Performance Materials

Hosokawa Micron Group lanceert nieuw merk 'On'

De Hosokawa Micron Group richt zich in toenemende mate op oplossingen voor de productie en recycling van lithium-ion batterijen. Hiertoe heeft de groep een internationaal competentieteam samengebracht en het merk 'On' gecreëerd.

'On' staat voor de energie en kracht achter het project. Het nieuwe merk introduceert een nieuwe productlijn voor systemen voor de productie van zogenaamde Energy Performance Materials en stelt geïnteresseerde partijen uit de batterijsector in staat om snel aan de slag te gaan en toegang te krijgen tot het uitgebreide assortiment oplossingen van de Groep. Deze informatie is te vinden op een speciale website: www.on-hosokawa.com.

 

Gecombineerde expertise van de Hosokawa Micron Group

Hosokawa Micron B.V. in Nederland is gespecialiseerd in drogen, mengen en coaten. Hosokawa Alpine in Duitsland is een specialist in het verwerken van zowel kathode- als anodemateriaal en richt zich bovendien op in-house en end-of-life recycling. Er is ruime ervaring in het verwerken van lithiumcarbonaat uit salars bij Hosokawa Micron Powder Systems in de VS, in containment bij Hosokawa Micron Ltd. in het VK, en in bulk & material handling bij Hosokawa Solids in Duitsland en Spanje.

Het vermalen van materiaal met behulp van de ACM-BC in een keramisch ontwerp, een technologie die gedurende vele jaren is ontwikkeld, is een kerncompetentie van de Japanse Hosokawa Micron Corporation. Van bijzonder belang is de jarenlange expertise van het Japanse team, dat over uitstekende kennis en ervaring beschikt, niet alleen op het gebied van keramische verwerking, maar ook op het gespecialiseerde gebied van kathode-actieve materialen.

Het was een voor de hand liggende beslissing om deze veelzijdige competenties samen te voegen en de krachten te bundelen in het nieuwe merk 'On':

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer