NIEUWS

Hosokawa Micron uitgeroepen tot Nouryon leverancier van het jaar 2022

Hosokawa Micron B.V. is onlangs door chemiebedrijf Nouryon uitgeroepen tot topleverancier tijdens hun jaarlijkse Supplier of the Year Awards evenement dat plaatsvond in Rome. De awards zijn een erkenning voor uitmuntende leveranciers die hebben bijgedragen aan de leidende positie van Nouryon in speciale chemicaliën en die de verwachtingen hebben overtroffen.

v.l.n.r. Charlie Shaver, Voorzitter en CEO van Nouryon, Christophe Krug, CEO van Hosokawa en Berthram Mak, Sales & Marketing Manager van Hosokawa, met de award. v.l.n.r. Charlie Shaver, Voorzitter en CEO van Nouryon, Christophe Krug, CEO van Hosokawa en Berthram Mak, Sales & Marketing Manager van Hosokawa, met de award.

Leveranciers worden geselecteerd en beoordeeld op basis van strategische uitgaven, gedeelde inzet voor innovatie en duurzaamheid, algemene leveranciersprestaties en acties die zijn ondernomen om het concurrentievermogen van Nouryon te verbeteren. De winnaars werden erkend voor uitstekende prestaties in drie categorieën: Innovatie, Betrouwbaarheid en Duurzaamheid.

Hosokawa Micron ontving een award in de categorie Innovatie voor het aandragen van creatieve en alternatieve oplossingen voor een proces of technologie en hun potentieel om waarde toe te voegen voor Nouryon. Hosokawa Micron B.V. leverde een uitgebreide turnkey procesinstallatie voor de productie van biologisch afbreekbare wasmiddelingrediënten aan een vestiging van Nouryon in Nederland.

CEO Christophe Krug en Sales & Marketing Manager Berthram Mak namen de prijs namens Hosokawa in ontvangst tijdens de ceremonie in Rome. Zij werden gefeliciteerd door de voorzitter en CEO van Nouryon, Charlie Shaver, die opmerkte dat leveranciers van vitaal belang zijn voor het succes van Nouryon.

100 JAAR INNOVATIE

Hosokawa Micron B.V. viert met trots haar 100-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1923 door de heer J.E. Nauta als NAUTAMIX in Haarlem, heeft het bedrijf een lange weg afgelegd. In 1982 werd het bedrijf overgenomen door de Japanse Hosokawa Micron Corporation. Het bedrijf bleef groeien, onder andere door de overnames van Machinefabriek VRIECO in Zelhem, ISEM in Doetinchem en SCHUGI in Lelystad. In 1993 verhuisde het bedrijf naar het huidige pand in Doetinchem. CEO Christophe Krug: "We kijken ernaar uit om nog vele jaren innovatieve oplossingen en uitzonderlijke service te bieden."

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer