NIEUWS

HOSOKAWA MICRON BENOEMD ALS VERKOOPAGENT VAN SUNCOMBE IN NEDERLAND

Hosokawa Micron B.V., een toonaangevende leverancier van procesapparatuur en -systemen voor de poederverwerkende industrie, is een partnerschap aangegaan met Suncombe Ltd, gerenommeerd leverancier van specialistische procesapparatuur. De samenwerking houdt in dat Hosokawa Micron B.V. verkoopagent wordt van Suncombe Ltd voor de Nederlandse markt.

Dankzij deze samenwerking zal Hosokawa Micron B.V. het complete assortiment producten en diensten van Suncombe vertegenwoordigen, waaronder CIP-installaties, GMP-reinigingssystemen-, decontaminatie-oplossingen en specialistische skid-mounted procesapparatuur. Suncombe is wereldwijd actief in met name de farmaceutische en biomedische industrie.

Eric Schop, Area Sales Manager bij Hosokawa Micron B.V. licht toe: "We zijn verheugd over onze samenwerking met Suncombe Ltd in Nederland. Hun assortiment specialistische reinigingssystemen sluit perfect aan op de poederprocessystemen die wij ontwerpen en bouwen. We kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken om de beste oplossingen aan onze klanten te leveren."

Steve Overton, operationeel directeur van Suncombe, voegt daaraan toe: "We kijken er naar uit om samen te werken met Hosokawa Micron als onze nieuwe verkoopagent in Nederland. Hun reputatie op het gebied van hoogwaardige oplossingen en uitstekende klantenservice komt overeen met onze eigen waarden, en we zijn ervan overtuigd dat ze ons zullen helpen onze activiteiten in Nederland te versterken."

Voor meer informatie over de producten van Suncombe Ltd kunt u terecht op www.suncombe.com.

CONTACT

Hosokawa Micron B.V.
Eric Schop, Area Sales Manager