OVER ONS

Process technologies for tomorrow.

KWALITEIT & ACCREDITATIES

De hoge kwaliteit van onze producten is één van de factoren die bijdragen aan ons succes. Het vormt een belangrijk criterium voor de aankoopbeslissing en zorgt voor een betrouwbare band tussen ons en onze klanten. Onze toewijding om de reputatie en het succes van ons bedrijf te bestendigen en te versterken, vertaalt zich in onze voortdurende inspanningen om volledig te voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Wij beschouwen kwaliteitsborging en de systematische verbetering ervan als een zaak voor iedereen binnen ons bedrijf, niet alleen die van de bedrijfsleiding maar ook die van de werknemers. Het vraagt om bewuste betrokkenheid en actief samenspel over functionele grenzen heen. De basis voor het implementeren van ons kwaliteitsbeleid is een kwaliteitsmanagementsysteem dat voortdurend wordt bijgewerkt en verbeterd.

CERTIFICATEN

DUURZAAMHEID & CIRCULARITEIT

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.

Meer lezen