OVER ONS

Process technologies for tomorrow.

ZAKELIJKE GEDRAGSCODE

Hosokawa Micron B.V. ("HMBV") heeft een zakelijke gedragscode opgesteld die definieert hoe wij zakendoen en waarde creëren voor onze stakeholders: klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving in zijn geheel. Dit doen wij op drie vlakken tegelijkertijd: People, Planet en Profit. Dit gedachtegoed vormt de basis voor onze bedrijfsstrategie en ons ethische zakelijke gedrag.

In 2016 lanceerden de Verenigde Naties de Global Goals for Sustainable Development (SDG's): een route naar een meer milieuvriendelijke, sociaal bewuste en verantwoordelijke wereld in 2030. Bij HMBV geloven we dat bedrijven een sleutelrol spelen in het behalen van deze doelen. Wij zijn van mening dat onze competenties op het gebied van Gezondheid, Klimaat & Energie, Middelen & Circulariteit op een positieve manier bijdragen aan het behalen van de SDG's.

Om met de juiste strategie onze doelstellingen met succes te bereiken, is het belangrijk dat iedereen begrijpt en voelt waarom en hoe HMBV zaken wil doen. Deze gedragscode is hierbij essentieel: daarom is het belangrijk dat u de gedragscode kent en naleeft.

De volledige versie van onze zakelijke gedragscode is beschikbaar om te downloaden in het Nederlands en Engels (pdf):

download icon

Download

Zakelijke Gedragscode

Download

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact met ons op:

phone-icon
contact-icon