Hosokawa Micron Groep

De Hosokawa Micron Groep is een internationale leverancier van machines, systemen, processen en diensten op het gebied van procesapparatuur en systemen voor de poeder-, bulk- en stortgoedverwerkende industrie. Een grote verscheidenheid aan specialisten combineert kennis en ervaring in de Hosokawa Groep om optimale oplossingen te vinden.

De producten en technologieën van Hosokawa worden als productiesystemen, proefsystemen of laboratoriumapparatuur ingezet in talrijke processtappen, zoals mengen, drogen, agglomereren, contained processing, afvullen, doseren, verkleinen, classificeren en compacteren van verschillende materialen.

Gerenommeerde merken als Alpine, Micron, Nauta, Schugi, Stott en Vitalair behoren tot de portfolio van de Hosokawa Micron Groep.

Het brede dienstenaanbod omvat procesoplossingen voor belangrijke industrieën zoals de chemische, minerale en metalenindustrie, de voedings- en farmaceutische industrie en de kunststofverwerkende industrie.

Procestechnologiën voor morgen

Hosokawa Micron Corporation werd in 1916 opgericht als Hosokawa Iron Works in Osaka, Japan. Tegenwoordig is de Hosokawa Micron Groep een wereldleider in het leveren van procesoplossingen op het gebied van poeder- en deeltjesverwerkingstechnologie en geblazen filmtechnologie.

De Hosokawa Micron Groep beschikt over faciliteiten voor onderzoek, engineering, productie en service in Azië, Europa en Noord-Amerika. Hosokawa Micron zet haar ruim 100 jaar ervaring op met poeder- en deeltjestechnologie en marktleiderschap in voor de ontwikkeling, toepassing en commercialisering van ultrafijne composietdeeltjes in het snelgroeiende gebied van Nano-deeltjestechnologie.

Missie

De belangrijkste doelstellingen van de Hosokawa Micron Groep zijn het bieden van economische technische oplossingen voor klantspecifieke problemen, om maximale klanttevredenheid te garanderen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De Groep zet zich in voor een duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen ten behoeve van toekomstige generaties, houdt zich aan strikte ethische principes en past milieuvriendelijke methoden toe. Het bedrijf creëert een uitdagende en bevredigende werkomgeving voor alle werknemers en zorgt ervoor dat zijn aandeelhouders een redelijk rendement behalen.

Kernactiviteiten

  1. Poeder- & Deeltjesprocestechnologie
  2. Nano-deeltjestechnologie & Deeltjesontwerp
  3. Containment en beschermingstechnologie
  4. Loonproductie
  5. Geblazen-film-technologie


Voor meer informatie, bezoek www.hosokawamicron.com