MERKEN

HOSOKAWA MICRON

In 1930 introduceerde Hosokawa Iron Works, opgericht in 1916 in Osaka, Japan, de merknaam 'Micron'. Aanleiding was de uitvinding van de fijnmaalmolen die men 'Micron Mill' doopte. In de decennia die volgden werden diverse technologiën op het gebied van poederverwerking ontwikkeld die men namen gaf als 'Super Micron Mill' en 'Micron Separator'.

Vanwege de internationale expansie van het bedrijf werd in 1960 'Hosokawa Micron International' opgericht. Dit markeerde de integratie van de merknaam 'Micron' in de bedrijfs- en merknaam 'Hosokawa Micron'.

Tegenwoordig is de Hosokawa Micron Group wereldleider op het gebied van procesapparatuur en systemen voor de poeder-, bulk- en stortgoedverwerkende industrie, met onderzoeks-, fabricage- en servicefaciliteiten in Azië, Europa en Amerika.

Klik hier voor meer informatie over de Hosokawa Micron Group

DUURZAAMHEID & CIRCULARITEIT

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.