JUBILEUM

100 jaar innovatie

100 JAAR INNOVATIE

Hosokawa Micron B.V., een toonaangevende expert in het ontwerpen, produceren en leveren van poederverwerkingssystemen en -apparatuur voor de mechanische en thermische verwerking van droge en natte poeders, is al meer dan een eeuw een drijvende kracht achter innovatie.

Sinds de oprichting in 1923 door de heer J.E. Nauta als NAUTAMIX in Haarlem, heeft het bedrijf een lange weg afgelegd. In 1982 werd het bedrijf overgenomen door de Japanse Hosokawa Micron Corporation. Het bedrijf bleef groeien, onder andere door de overnames van Machinefabriek VRIECO in Zelhem, ISEM in Doetinchem en SCHUGI in Lelystad. In 1993 verhuisde het bedrijf naar het huidige pand in Doetinchem.

Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis heeft Hosokawa Micron B.V. een aantal activiteiten gepland, waaronder een in-house event voor klanten en professionele relaties, een open huis voor familie en vrienden en een jubileumfeest voor medewerkers. Het in-house evenement zal bestaan uit externe sprekers, presentaties, live tests en demonstraties en exposanten die hun producten en diensten presenteren. Terwijl het open huis de werknemers de gelegenheid zal bieden om hun werkplek en dagelijkse activiteiten aan hun familie te tonen.

"We zijn er trots op dat we deze mijlpaal hebben bereikt en zijn verheugd dit te vieren met ons personeel, klanten, partners en professionals uit de industrie", aldus Christophe Krug, Managing Director van Hosokawa Micron B.V. "We kijken ernaar uit om nog vele jaren innovatieve procesoplossingen en uitzonderlijke service te bieden."

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosokawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties.

Lees meer