OVER ONS

Process technologies for tomorrow.

KWALITEIT & ACCREDITATIES

De hoge kwaliteit van onze producten is één van de factoren die bijdragen aan ons succes. Het vormt een belangrijk criterium voor de aankoopbeslissing en zorgt voor een betrouwbare band tussen ons en onze klanten. Onze toewijding om de reputatie en het succes van ons bedrijf te bestendigen en te versterken, vertaalt zich in onze voortdurende inspanningen om volledig te voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Wij beschouwen kwaliteitsborging en de systematische verbetering ervan als een zaak voor iedereen binnen ons bedrijf, niet alleen die van de bedrijfsleiding maar ook die van de werknemers. Het vraagt om bewuste betrokkenheid en actief samenspel over functionele grenzen heen. De basis voor het implementeren van ons kwaliteitsbeleid is een kwaliteitsmanagementsysteem dat voortdurend wordt bijgewerkt en verbeterd.

CERTIFICATEN

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer

CONTACT

Voor meer informatie over onze poederverwerkingssystemen en diensten, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon