OVER ONS

Process technologies for tomorrow.

PARTNERSCHAPPEN

Hosokawa Micron B.V. onderhoudt langdurige partnerschappen met diverse organisaties:

 • Anton Tijdink Techniekopleidingen

  Anton Tijdink Techniekopleidingen werd in 1988 opgericht door een aantal ondernemers in de metaalverwerkende industrie die besloten hun personeel zelf op te leiden. Inmiddels zijn er meer dan 80 aangesloten bedrijven bij betrokken.

  Anton Tijdink Techniekopleidingen

 • EHEDG

  De European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) is een non-profit consortium van fabrikanten van apparatuur, voedselproducenten, leveranciers van de voedingsindustrie, onderzoeksinstituten en universiteiten, volksgezondheidsautoriteiten en overheidsorganisaties. Het belangrijkste doel van EHEDG is het bevorderen van veilig voedsel door de hygiënische engineering en het ontwerp in alle aspecten van de voedselproductie te verbeteren.

  EHEDG

 • FME

  FME is de Nederlandse werkgeversorganisatie in de technologische industrie. FME mobiliseert en verbindt partners in de technologische industrie om de grote uitdagingen aan te gaan waarmee de maatschappij vandaag en in de toekomst wordt geconfronteerd.

  FME - Powered by Dutch Technology

 • Innovatiehub Doetinchem

  Hosokawa Micron B.V. is mede-oprichter van de 'Innovatiehub Doetinchem'. Een Innovatiehub bestaat uit een groep studenten die individueel of in groepsverband verschillende kennis- en innovatievragen van het bedrijf onderzoeken en beantwoorden. Hiermee dragen we bij aan de opleiding van een nieuwe generatie ervaren professionals.

  Innovatiehub Doetinchem

 • Machevo & Bulk Vereniging

  De Machevo & Bulk Vereniging vertegenwoordigt de Nederlandse leveranciers van procesapparatuur en -diensten. De vereniging stimuleert de ontwikkeling van technische innovaties, de bundeling van knowhow en versterkt de aanwezigheid van lidmaatschappen op buitenlandse markten.

  Machevo & Bulk Vereniging

 • Metaalimpuls

  Metaalimpuls is een initiatief van werkgeversorganisatie VNO-NCW en het Graafschap College om gekwalificeerd personeel op te leiden voor de metaalbewerkingsindustrie.

  Metaalimpuls

 • NL GUTS

  Het kennisnetwerk NL GUTS, Netherlands Group of Users of Technology for Separation, heeft als doel het uitwisselen en verspreiden van kennis over scheidingsprocessen tussen bedrijven onderling en tussen industrie en kennisinfrastructuur.

  NL GUTS

 • VNO-NCW

  De Confederatie van Nederlandse Industrie en Werkgevers (bekend als VNO-NCW) is de grootste werkgeversorganisatie in Nederland. VNO-NCW vertegenwoordigt de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven, zowel in binnen- als buitenland.

  VNO-NCW Achterhoek

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer