DIENSTEN

GEBRUIKTE MACHINES

Een alternatief dat het overwegen waard is

Gebruikte poederverwerkingsapparatuur is een geweldig alternatief voor het kopen van nieuwe machines. Als specialisten op het gebied van mengen, drogen en agglomereren weten wij precies waar we op moeten letten bij het kopen van tweedehands apparatuur.

Wij houden onze ogen open voor overtollig materieel als gevolg van fabriekssluitingen en overcapaciteit, of van klanten die grote veranderingen aanbrengen in lopende processen. Hierdoor kunnen wij gebruikte procesapparatuur van goede kwaliteit inkopen bij betrouwbare bronnen.

We brengen de apparatuur naar onze werkplaats in Nederland, waar deze wordt geïnspecteerd, gereviseerd, geüpgraded en gerepareerd volgens dezelfde hoge normen die we toepassen op onze nieuwe machines. Nadat het grondig is getest, kunnen we het overal ter wereld verzenden.

De aanschaf van een gebruikte machine is zeker een alternatief dat het overwegen waard is.

  • Kwaliteit staat voorop

  • Kosteneffectieve oplossingen

  • Deskundige inkopers & ingenieurs

  • Deskundig advies

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen van gebruikte Hosokawa Micron-procesapparatuur en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.

Lees meer