DIENSTEN

GEBRUIKTE MACHINES

Een alternatief dat het overwegen waard is

Gebruikte poederverwerkingsapparatuur is een geweldig alternatief voor het kopen van nieuwe machines. Als specialisten op het gebied van mengen, drogen en agglomereren weten wij precies waar we op moeten letten bij het kopen van tweedehands apparatuur.

Wij houden onze ogen open voor overtollig materieel als gevolg van fabriekssluitingen en overcapaciteit, of van klanten die grote veranderingen aanbrengen in lopende processen. Hierdoor kunnen wij gebruikte procesapparatuur van goede kwaliteit inkopen bij betrouwbare bronnen.

We brengen de apparatuur naar onze werkplaats in Nederland, waar deze wordt geïnspecteerd, gereviseerd, geüpgraded en gerepareerd volgens dezelfde hoge normen die we toepassen op onze nieuwe machines. Nadat het grondig is getest, kunnen we het overal ter wereld verzenden.

De aanschaf van een gebruikte machine is zeker een alternatief dat het overwegen waard is.

  • Kwaliteit staat voorop

  • Kosteneffectieve oplossingen

  • Deskundige inkopers & ingenieurs

  • Deskundig advies

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen van gebruikte Hosokawa Micron-procesapparatuur en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer