UPGRADEN & OMBOUWEN

We hebben al onze technische diensten gecombineerd in drie effectieve en betaalbare alternatieven, waarbij oude machines worden vervangen door nieuw: repareren, upgraden en ombouwen. Deze services combineren onze hoogwaardige producten en reserveonderdelen met deskundig ontwerp en engineering, evenals ervaren mankracht.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten in bedrijf blijven met apparatuur die op hetzelfde niveau presteert als gloednieuwe equivalenten. Met andere woorden, engineering op zijn best.

Repareren

We sturen onze deskundige technici langs voor een eerste beoordeling, repareren mechanische storingen en vervangen defecte onderdelen. Kortom, we geven uw machines een nieuw leven. Voor nieuwe onderdelen geldt een garantie van 12 maanden, al gaan ze misschien wel 25-30 jaar mee! Dat noemen wij 'waar voor uw geld'.

Upgraden

Onze technici kunnen u ook helpen de productie te verbeteren, de capaciteit te vergroten en uw bestaande processen te upgraden volgens de nieuwste industriestandaarden. We kunnen mechanische storingen en verouderde technologieën minimaliseren, de mengsnelheid verhogen, upgraden naar food grade specificaties, converteren naar CIP-reiniging en technisch volledig up-to-date maken. Dit alles zonder een volledig systeem te hoeven vervangen.

Ombouwen

Ombouwen is meer dan repareren of upgraden. Het is het volledige pakket. Van start tot finish werken we met u samen om uw processen te verbeteren: bedenken, verbeteren, repareren, vervangen en upgraden, rekening houdend met de toepassing, de markt, industriestandaarden en natuurlijk uw wensen en eisen.

Eenvoudig en voordelig

Een reparatie, upgrade of ombouw is soms eenvoudiger en voordeliger dan het specificeren en aanschaffen van nieuwe apparatuur.

  • Knelpunten elimineren
  • Verminderen van downtime
  • Onderhoudskosten verlagen
  • Capaciteit verhogen
  • Mengsnelheid verhogen
  • Mengtijd bekorten
  • Opwaarderen naar actuele industriestandaarden
  • Ombouwen naar food grade specificaties
  • Ombouwen naar CIP cleaning

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw procesapparatuur te upgraden, neem dan contact met ons op.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer