DUURZAAMHEID

Onze bijdrage aan een betere toekomst

ECOVADIS ZILVEREN MEDAILLE

Hosokawa Micron B.V. heeft een EcoVadis Zilveren Medaille behaald voor haar duurzaamheidsprestaties. Met een score van 68 van de 100 punten staat Hosokawa Micron in de top 15% van door EcoVadis beoordeelde bedrijven die machines voor specifieke doeleinden vervaardigen. Deze onderscheiding weerspiegelt de sterke focus van het bedrijf op duurzaamheid. Hosokawa Micron is trots op deze prestatie en we streven ernaar deze te verder te verbeteren.

EcoVadis biedt een innovatieve technologie en expertiseoplossing voor het monitoren van duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens. Hun aanpak stelt bedrijven en organisaties in staat om leveranciers te vergelijken op basis van duurzaamheid, milieu, sociale en ethische praktijken. Het systeem is gebaseerd op gevestigde internationale MVO-normen zoals het Global Reporting Initiative, het UN Global Compact en ISO 26000. Bovendien benadrukt EcoVadis het belang van transparantie.

De zilveren medaille van EcoVadis is een aanvulling op eerder door Hosokawa Micron behaalde certificaten waaruit de inzet van het bedrijf voor kwaliteit en milieu blijkt, zoals ISO 9001 voor kwaliteitsbeheer en ISO 14001 voor milieubeheer.

CONTACT

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen de duurzaamheid en circulariteit van uw poederverwerkingsactiviteiten te verbeteren, en hoe dit hand in hand kan gaan met een gezonde en winstgevende onderneming.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer