DUURZAAMHEID

Process technologies for tomorrow.

ZAKELIJKE GEDRAGSCODE

Hosokawa Micron B.V. ("HMBV") heeft een zakelijke gedragscode opgesteld die definieert hoe wij zakendoen en waarde creëren voor onze stakeholders: klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving in zijn geheel. Dit doen wij op drie vlakken tegelijkertijd: People, Planet en Profit. Dit gedachtegoed vormt de basis voor onze bedrijfsstrategie en ons ethische zakelijke gedrag.

In 2016 lanceerden de Verenigde Naties de Global Goals for Sustainable Development (SDG's): een route naar een meer milieuvriendelijke, sociaal bewuste en verantwoordelijke wereld in 2030. Bij HMBV geloven we dat bedrijven een sleutelrol spelen in het behalen van deze doelen. Wij zijn van mening dat onze competenties op het gebied van Gezondheid, Klimaat & Energie, Middelen & Circulariteit op een positieve manier bijdragen aan het behalen van de SDG's.

Om met de juiste strategie onze doelstellingen met succes te bereiken, is het belangrijk dat iedereen begrijpt en voelt waarom en hoe HMBV zaken wil doen. Deze gedragscode is hierbij essentieel: daarom is het belangrijk dat u de gedragscode kent en naleeft.

De volledige versie van onze zakelijke gedragscode is beschikbaar om te downloaden in het Nederlands en Engels (pdf):

download icon

Download

Zakelijke Gedragscode

Download

CONTACT

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen de duurzaamheid en circulariteit van uw poederverwerkingsactiviteiten te verbeteren, en hoe dit hand in hand kan gaan met een gezonde en winstgevende onderneming.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 14001:2015. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties. EcoVadis bepaalde dat ons bedrijf tot de top 7% behoort van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven in de machinebouw voor specifieke doeleinden.

Lees meer