DUURZAAMHEID

Onze bijdrage aan een betere toekomst

SUSTAINABILITY REPORT

Bij Hosokawa Micron B.V. ("HMBV") zetten wij ons in om bij te dragen aan een betere en duurzamere toekomst voor iedereen. Het doel van dit rapport is om onze belanghebbenden te informeren over onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid en de voortgang in het bereiken van de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. Wij streven ernaar transparant en objectief te rapporteren volgens het International Integrated Reporting Framework en andere duurzaamheidsrichtlijnen.

Dit rapport beschrijft onze inzet voor duurzame ontwikkeling en onze vooruitgang op de drie gebieden Environment, Society en Governance (ESG). Wij erkennen dat dit een doorlopend proces is, en wij zetten ons in om onze duurzaamheidsprestaties en rapportageprocessen voortdurend te verbeteren. Wij hopen dat dit rapport getuigt van onze toewijding aan duurzaamheid en ons streven naar verantwoord ondernemerschap.

Ons Sustainability Report is beschikbaar in het Engels.

CONTACT

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen de duurzaamheid en circulariteit van uw poederverwerkingsactiviteiten te verbeteren, en hoe dit hand in hand kan gaan met een gezonde en winstgevende onderneming.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer