Voedingsmiddelen

De voedingsmiddelenindustrie is een van de belangrijkste bedrijfssectoren voor Hosokawa Micron, daarom investeren we voortdurend in de doorontwikkeling van technologieën, expertise en diensten. Onze inspanningen en investeringen hebben geleid tot een uniek assortiment procestechnologieën voor het mengen, drogen en instant agglomereren van vaste stoffen. Deze technologieën kunnen worden toegepast in apparatuur voor laboratoriumtoepassingen en pilot plants tot installaties op productieschaal.

Productveiligheid, procesbetrouwbaarheid en reinigbaarheid zijn belangrijke aspecten bij het selecteren en ontwerpen van procesapparatuur voor voedingsmiddelen. Het systeemontwerp en de geselecteerde apparatuur beïnvloeden uw productkwaliteit, dagelijkse operatie en operationele kosten. Wanneer we uw apparatuur of systeem ontwerpen en produceren, houden we altijd rekening met deze aspecten.

Onze ontwerpfilosofie voor voedseltoepassingen: innovatief, eenvoudig, betrouwbaar, zichtbaar, reinigbaar en vermijden van dode hoeken.

Slim ontwerp van apparatuur en eersteklas testfaciliteiten kunnen u helpen te voldoen aan de eisen van morgen voor voedselverwerking waar ook ter wereld. Als u op zoek bent naar de juiste partner om u te ondersteunen bij het opzetten van nieuwe productielijnen om te mengen, drogen of instant agglomereren of voor het ontwikkelen van nieuwe procestoepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Babymelkpoeder

Insecten

Instant soep

Kleurstoffen

Plantaardige eiwitten

Smaakstoffen

Tarwemeel

Innovatie

Als leider in meng-, droog- en agglomeratietechnologieën is Hosokawa voortdurend op zoek naar verbeteringen, nieuwe technologieën en nieuwe toepassingen. Regelmatig vinden nieuwe ontwikkelingen plaats in samenwerking met onze klanten en in onze goed uitgeruste testfabriek, waar al onze apparatuur beschikbaar is op (semi-)industriële schaal.

testcentra

Testcentrum

Onze test- en R&D-faciliteiten helpen u het meest effectieve en efficiënte proces voor uw product te bepalen.Lees verder

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder

engineeringsdiensten

Engineeringsdiensten

Hosokawa Micron biedt u de uitgebreide ervaring en superieure competenties van ons hooggekwalificeerde engineering-team bij het ontwerpen en ontwikkelen van procesoplossingen.Lees verder