phone-icon
contact-icon

Poederprocessystemen voor melkpoeder

Hosokawa Micron is gespecialiseerd in het leveren van de best mogelijke mechanische en hygiënische ontwerpen voor de zuivelindustrie en is een expert in ongebruikelijke combinaties van poederverwerkingstechnologieën. In tegenstelling tot sterilisatie of pasteurisatie van melk voor directe consumptie, ligt onze primaire focus op systemen voor het verwerken van gesproeidroogde melkpoeders. Belangrijke aspecten hierbij zijn snelle oplosbaarheid van het melkpoeder, bijvoorbeeld in koffiemelk, aanpasbare functionaliteiten in toepassingen in veevoeders en het nauwkeurig mengen van functionele additieven in babyvoeding.

Nauta® menger voor melkpoeder

Onze hechte relatie met de zuivelindustrie en gerichte aanpak betekent dat klanten echt kunnen vertrouwen op onze expertise: 95 jaar toegewijd onderzoek en ontwikkeling in poederverwerkingstechnologieën.

De voedingsmiddelenindustrie is een van onze belangrijkste bedrijfssectoren en we hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze technologieën, expertise en diensten op dit gebied. Dit heeft geleid tot een breed aanbod aan apparatuur ene systemen voor laboratoria, proefinstallaties en productieinstallaties.

Probeer voordat u koopt

Hosokawa Micron beschikt over haar eigen test- en ontwikkelcentrum in Doetinchem. Het biedt unieke mogelijkheden om uw product te testen om het meest efficiënte proces, systeem of installatie te bepalen voorafgaand aan het definitieve ontwerp. We kunnen zowel op laboratorium- als productieschaal testen.

Of u nu een enkele machine of een compleet poederverwerkingssysteem wilt testen, dezelfde bekwame en ervaren medewerkers helpen u ervoor te zorgen dat aan uw vereisten wordt voldaan en dat u volledig tevreden bent met de resultaten.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op:

Gerelateerde procesapparatuur

Beproefde en innovatieve poederprocestechnologieën en systemen voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, ziften, compacteren en containment.

Conische schroefmenger

Lees verder