DIENSTEN

Besteed uw productie uit, voor eenmalige of terugkerende opdrachten.

LOONPRODUCTIE

De Hosokawa Micron Groep beschikt over loonproductiefaciliteiten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en biedt een divers scala aan poederprocestechnologieën, zowel voor éénmalige projecten of terugkerende opdrachten – allemaal ondersteund door onze uitgebreide expertise op het gebied van poederverwerking. Profiteer van onze eersteklas productiefaciliteiten en ons gespecialiseerde loonproductieteam, die allemaal gericht zijn op optimale output en prestaties.

In Nederland biedt Hosokawa Micron de volgende processen aan: Mengen, Drogen, Agglomereren, Malen en Classificeren, Verdichten en Verpakken. Dankzij ons flexibele team van specialisten kunnen we alle processen afstemmen op uw individuele specificaties! Wij kunnen korte- of langetermijncontracten aanbieden, zodat u de flexibiliteit hebt om de contractproductie af te stemmen op uw behoefte. N.B. Wij zijn niet geaccrediteerd voor de loonproductie van voedingsmiddelen.

De voordelen van loonproductie

  • Duidelijk gedefinieerde kosten
  • Geen kapitaalinvestering in apparatuur en gebouwen
  • Efficiënte productie van kleine hoeveelheden
  • Gebruik loonproductie als onderdeel van uw ontwikkelingsproces
  • Produceer materiaal voor marketingdoeleinden voordat u investeert in productiecapaciteit
  • Vul het gat op tussen ontwerp en implementatie van uw nieuwe apparatuur of fabriek
  • Gebruik loonproductie om nieuwe producten te vervaardigen in de aanloopfase, totdat de verkoop stabiel en winstgevend is

BESCHIKBARE APPARATUUR VOOR LOONPRODUCTIE

In Nederland (Doetinchem) is de volgende apparatuur beschikbaar voor loonverwerking:

LOONPRODUCTIE OP AFSTAND BIJWONEN

Loonproductieruns kunnen persoonlijk worden bijgewoond of op afstand via een videoverbinding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Wilt u meer informatie over onze loonproductiediensten? Ons team van procesexperts staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer