VOEDINGSMIDDELEN

Process technologies for tomorrow.

POEDERPROCESSYSTEMEN VOOR MELKPOEDER

Hosokawa Micron is gespecialiseerd in het leveren van de best mogelijke mechanische en hygiënische ontwerpen voor de zuivelindustrie en is een expert in ongebruikelijke combinaties van poederverwerkingstechnologieën. In tegenstelling tot sterilisatie of pasteurisatie van melk voor directe consumptie, ligt onze primaire focus op systemen voor het verwerken van gesproeidroogde melkpoeders. Belangrijke aspecten hierbij zijn snelle oplosbaarheid van het melkpoeder, bijvoorbeeld in koffiemelk, aanpasbare functionaliteiten in toepassingen in veevoeders en het nauwkeurig mengen van functionele additieven in babyvoeding.

Onze hechte relatie met de zuivelindustrie en gerichte aanpak betekent dat klanten echt kunnen vertrouwen op onze expertise: 95 jaar toegewijd onderzoek en ontwikkeling in poederverwerkingstechnologieën.

De voedingsmiddelenindustrie is een van onze belangrijkste bedrijfssectoren en we hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze technologieën, expertise en diensten op dit gebied. Dit heeft geleid tot een breed aanbod aan apparatuur ene systemen voor laboratoria, proefinstallaties en productieinstallaties.

TESTEN & PROCESONTWIKKELING

Nog niet overtuigd? Hosokawa beschikt over diverse test- en R&D-faciliteiten in Nederland (mengen, drogen, agglomereren), Duitsland (malen, ziften, compacteren) en het Verenigd Koninkrijk (containment). Hier bieden wij unieke mogelijkheden om te testen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product.

We kunnen testen uitvoeren op van lab- tot productieschaal. Ongeacht of u één enkele machine wilt testen of een volledig poederprocessysteem, onze deskundige en ervaren teams staan voor u klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken, tot u helemaal tevreden bent met het resultaat.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor meer informatie over onze procesapparatuur en -systemen voor de verwerking van melkpoeder, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties.

Lees meer