VOEDINGSMIDDELEN

Process technologies for tomorrow.

DELICAAT MENGEN VAN SMAAKSTOFFEN

Hosokawa Micron biedt voedselverwerkers apparatuur voor het delicaat mengen van smaakstoffen die optimale nauwkeurigheid en consistentie biedt om hoogwaardige smaakmengsels te garanderen.

Smaakstoffen worden in bijna alle voedingsmiddelen en diervoeders toegepast om de natuurlijke smaak te verbeteren of om een bepaalde smaak te creëren. Het is uiteraard essentieel om een constante smaak te behouden. Dit is echter vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. De samenstelling van een smaak kan zeer complex zijn en vereist daarom een zeer hoge mate van nauwkeurigheid bij het mengen van de ingrediënten.

Nauta® conische schroefmenger

De Nauta conische schroefmenger is speciaal ontworpen voor segregatieve, vrijstromende poeders en pasteuze producten. Hij is vernoemd naar de Nederlander J.E. Nauta, die in 1939 de eerste Nauta-menger ontwikkelde. De Nauta menger is beroemd om zijn lage mengintensiteit en bijzonder geschikt voor gevoelige producten en processen waar zeer nauwkeurige resultaten worden vereist.

Over smaak valt niet te twisten, dat is ook niet onze specialiteit. Zodra het echter gaat om kwaliteit, accuratesse en consistentie in poedermengprocessen, dan zijn wij de juiste partner voor u.

TESTEN & PROCESONTWIKKELING

Hosokawa Micron beschikt over een eigen test- en ontwikkelcentrum in Doetinchem. Het biedt unieke mogelijkheden om uw product te testen om het meest efficiënte proces, systeem of installatie te bepalen voorafgaand aan het definitieve ontwerp. We kunnen zowel op laboratorium- als productieschaal testen.

Of u nu een enkele machine of een compleet poederverwerkingssysteem wilt testen, dezelfde bekwame en ervaren medewerkers helpen u ervoor te zorgen dat aan uw vereisten wordt voldaan en dat u volledig tevreden bent met de resultaten.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor meer informatie over onze procesapparatuur en -systemen voor de verwerking van smaakstoffen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.

Lees meer