Bedrijfsprofiel

Hosokawa Micron B.V., gevestigd in Nederland, is gespecialiseerd in poederprocestechnologieën voor Mengen, DrogenAgglomereren en aanverwante processen. De belangrijkste activiteiten zijn geconcentreerd op het gebied van ontwerp en levering van apparatuur en systemen voor het mechanisch en thermisch verwerken van droge en natte poeders.

De toekomst van poederprocestechnologie

Hosokawa Micron streeft ernaar marktleider te zijn op het gebied van poederverwerkingstechnologie en om superieure producten en systemen te bieden die altijd een stap voorlopen op anderen.

Voortdurende inspanningen en innovaties, ondersteund door Hosokawa Micron's intensieve R&D programma's, gecombineerd met vele decennia aan praktische ervaring uit de praktijk, hebben geleid tot een uniek scala aan producten die continu nieuwe standaarden zetten in de poederverwerkingstechnologie.

Kernactiviteiten Hosokawa Micron B.V.

De expertise van Hosokawa Micron B.V. concentreert zich op drie kernactiviteiten:

Dienstverlening

De nadruk van het bedrijf ligt sterk op systeemontwerp, ondersteund door een uitgebreid testcentrum en loonproductiefaciliteiten om u te helpen bij het vinden van optimale oplossingen voor uw toepassingen. Deze dienstverlening wordt ondersteund door een groep specialisten op het gebied van proces-, mechanische, elektrische en projectengineering, elk met specifieke knowhow voor het ontwerp en de prestaties van complete systemen en installaties.

Volledige ondersteuning wordt geboden met betrekking tot installatie en constructie, inbedrijfstelling, inspectie ter plaatse, reparatie, preventief onderhoud en reserveonderdelenservice, om operationele betrouwbaarheid, optimale prestaties van de apparatuur en klanttevredenheid te garanderen.