Visie & Missie

De poederverwerkende industrie is een markt met een grote diversiteit waarin voortdurend behoefte is aan technische en technologische ontwikkelingen. Hosokawa Micron B.V. wil hierin, als onderdeel van de Hosokawa Group, bekend staan als technologisch toonaangevende en servicegerichte partner op het gebied van mengen, drogen en agglomereren.

Wij dragen bij aan het optimaliseren en continueren van het productieproces van de klant. Hierbij gebruiken wij componenten en diensten van leveranciers die aan onze hoge eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit voldoen.

Hosokawa Micron B.V. besteedt extra aandacht aan het verder ontwikkelen van technologieën, competenties van medewerkers en verbetering van het lerend vermogen van de organisatie.

Missie

Hosokawa Micron B.V. loopt voorop in het bieden van technologische kennis en oplossingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren. Door onze professionaliteit, servicegerichtheid en betrokkenheid stellen wij onze klanten in staat hun doelen te bereiken of zelfs te overtreffen. Daarbij realiseren wij langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers en een aantrekkelijk rendement voor de aandeelhouders.

Wij bieden een uitdagende en motiverende werkomgeving voor onze medewerkers en willen bijdragen aan een duurzame maatschappij.