SYSTEMEN & COMPONENTEN

Process technologies for tomorrow.

TURNKEY POEDERPROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron biedt een krachtige combinatie van poederverwerkingsoplossingen die gebruik maken van de uitgebreide organisatie van de Hosokawa Micron Group en haar brede scala aan procestechnologiën. Deze procesoplossingen omvatten innovatief ontworpen en vakkundig geëngineerde technologiën op het gebied van mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren, compacteren, containment en bulk handling systemen, inclusief:

Onze poederverwerkingsoplossingen omvatten ook aanvullende apparatuur, assemblage, inbedrijfstelling, training op locatie en procesoptimalisatie.

Conceptueel ontwerp

Om aan alle specifieke behoeften van klanten te voldoen, hanteert Hosokawa Micron een 'totaaloplossing'-benadering. Wij helpen onze klanten bij het ontwerpen van complete poederverwerkingssystemen die zowel procesapparatuur als alle benodigde productbehandelingsoplossingen omvatten, inclusief componenten zoals silo's, staalconstructies en transportsystemen. Deze kant-en-klare projecten zorgen voor maximale efficiëntie, maximale duurzaamheid en een maximale focus op rendement op investering en totale eigendomskosten.

Van concept tot inbedrijfstelling

We hebben een breed scala aan hoogwaardige technologieën waaruit u kunt kiezen, maar waar wij het meest trots op zijn, is ons vermogen om onze klanten te helpen en te ondersteunen, van concept tot inbedrijfstelling en meer. Wij werken graag nauw samen met onze klanten om hen te helpen de optimale oplossing te vinden voor hun specifieke procesvereisten.

State-of-the-art poederverwerkingsoplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve technologieën voor poederverwerking in een aantal industrieën, waaronder chemie, mineralen en metalen, voedingsmiddelen en farma. Door ons in de loop der jaren daarop te concentreren, hebben we een diepgaande en ongeëvenaarde ervaring en knowhow ontwikkeld die we graag delen met onze klanten.

Hosokawa Solids Procesinstallatie

3D-illustratie van een poederprocessysteem

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Bij het ontwerpen van onze processystemen focussen wij op maximale doorvoersnelheden, met minimale uitvaltijd door onderhoud en reiniging en een zo laag mogelijk energieverbruik. Bovendien optimaliseert onze 'totaalaanpak' voor het ontwerp van uw complete productielijn uw algehele efficiëntie en vermindert uw ecologische voetafdruk. Zo ondersteunen processystemen van Hosokawa Micron de verschuiving naar meer duurzame productiemethoden.

Lees meer

Stel onze expertise op de proef

Hosokawa Micron Testcentrum voor poederverwerking in Doetinchem

Onze experts werken graag samen met uw experts om kosteneffectieve en innovatieve procesoplossingen te bedenken. Om deze reden beschikken we over uitgebreide testfaciliteiten op verschillende locaties wereldwijd: zodat u de technologieën van Hosokawa kunt testen in combinatie met uw eigen specifieke producten.

Deze state-of-the-art testfaciliteiten kunnen ook worden gebruikt voor loonproductie, pilot-productie en laboratoriumanalyse. Stel onze expertise gerust op de proef!

Wij adviseren u graag

Of u nu uw bestaande procesapparatuur wilt optimaliseren of een nieuw systeem wilt ontwerpen, wij adviseren u graag! Neem contact met ons op om te bespreken hoe onze totaaloplossing u kan helpen een maximaal rendement op uw investering te behalen.

Contact

Uitmuntende klantenservice

Uitmuntende klantenservice

Bij Hosokawa Micron begrijpen we terdege het belang van klantenservice en bieden daarom waardevolle after-sales services. Als onderdeel van deze services delen we graag onze lange geschiedenis van precisie-engineering, diepgaande knowhow en uitgebreide ervaring met poederverwerking voor het oplossen van problemen, on-site training, reparatie en onderhoudsservices, procesoptimalisatie en doorlopende klantondersteuning.