PROCESTECHNOLOGIE

Voor Poeders en Bulkgoed

POEDERVERWERKINGSTECHNOLOGIEËN

Hosokawa Micron ontwerpt en vervaardigt procesapparatuur en -systemen voor poeders en vaste stoffen. Van zeer nauwkeurige kleinschalige apparaten voor laboratorium- en ontwikkelingsdoeleinden tot grootschalige productie-installaties, alle oplossingen worden afgestemd op de eisen van de klant. Wat ons onderscheidt is ons uitgebreide aanbod mengers, drogers en agglomereersystemen.

De Hosokawa Micron Group biedt bovendien een groot aantal aanvullende procesoplossingen, zoals molens, zifters, compactoren en containment-oplossingen. Deze combinatie van expertise stelt ons in staat om complete installaties te ontwikkelen voor een bijna oneindig aantal toepassingen. We hebben wereldwijd meerdere innovatiecentra, waar we dagelijks bestaande en nieuwe toepassingen optimaliseren en ontwikkelen.

Agglomereren

Processystemen voor de continu-productie van instant agglomeraten.
Lees verder

Drogen

Drogers voor poeders, pasteuze producten, slurries en vloeistoffen.
Lees verder

Mengen

Procesapparatuur en -systemen voor het mengen van bulkmaterialen.
Lees verder

Verkleinen & Compacteren

Molens, zifters en compacteeroplossingen voor poeders en bulkgoed.
Lees verder

Lab-apparatuur

Innovatief assortiment voor test- en R&D toepassingen.
Lees verder

Systemen

Geïntegreerde systeemoplossingen voor de verwerking en handling van poeders.
Lees verder

Componenten

Systeemcomponenten voor de verwerking en handling van poeders en bulkgoed.
Lees verder

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer