PROCESTECHNOLOGIE

Voor Poeders en Bulkgoed

DROGERS

Zoekt u een geschikte industriële droogtechnologie om het vochtgehalte van uw product effectief te verlagen? Hosokawa Micron B.V. heeft een breed scala aan innovatieve (vries-)droog- en koeltechnologieën ontwikkeld voor poeders, pasteuze producten, slurries en vloeistoffen.

Kies de juiste industriële droger

De keuze voor de meest geschikte droogtechnologie is afhankelijk van vele factoren. Naast vereisten met betrekking tot kwaliteit, grootte, vorm en vochtgehalte van het eindproduct spelen ook andere factoren een rol, zoals productieomgeving, toegestane constructiematerialen en energieverbruik. De hoeveelheid toevoermateriaal is mede bepalend voor de keuze voor een batch of continue proces.

Industriële droger testen vóór aanschaf

Bij het selecteren van de juiste droogapparatuur is deskundig advies van groot belang, evenals de mogelijkheid om de apparatuur te testen voor tot aanschaf wordt besloten. Hosokawa Micron biedt haar klanten daarom uitgebreide testfaciliteiten om te bepalen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product. Bovendien staat er een ervaren en toegewijd team van experts tot uw dienst om u waar nodig te ondersteunen.

Droogsystemen

Poederverwerkingssystemen voor uw gehele proces, van basisingrediënten tot eindproduct.

Poederverwerkingssystemen voor uw gehele proces, van basisingrediënten tot eindproduct.

Lees verder

Nauta® conische schroefdroger

Veelzijdig en multifunctioneel, geschikt voor het efficiënt drogen van losse poeders…

Veelzijdig en multifunctioneel, geschikt voor het efficiënt drogen van losse poeders tot zware pasteuze producten en viskeuze vloeistoffen.

Lees verder

CPD conische peddeldroger

De CPD conische peddeldroger combineert extreem snelle droogtijden met een compact…

De CPD conische peddeldroger combineert extreem snelle droogtijden met een compact design, mede dankzij een uniek peddelontwerp.

Lees verder

AFD vriesdroogsysteem

De AFD vriesdroger biedt unieke mogelijkheden voor het produceren van steriele farmaceutische…

De AFD vriesdroger biedt unieke mogelijkheden voor het produceren van steriele farmaceutische poeders.

Lees verder

DMR | Flashdroger

De DMR combineert drogen, malen en classificeren in één apparaat. Hij droogt temperatuurgevoelige…

De DMR combineert drogen, malen en classificeren in één apparaat. Hij droogt temperatuurgevoelige producten veilig, binnen enkele seconden!

Lees verder

Vacuümdrogers

Hoogwaardige vacuümdrogers voor iedere industrie.

Hoogwaardige vacuümdrogers voor iedere industrie.

Lees verder

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer