SYSTEEMOPLOSSINGEN

voor de poederverwerkende industrie

DOSEREN & WEGEN

Om optimale resultaten te bereiken, moeten de doseerinrichting, het weeg- en besturingssysteem precies zijn afgestemd op elkaar, het betreffende bulkgoed en de omgeving. Hosokawa Solids Solutions biedt de juiste oplossingen, van kleine batchweegschalen tot big bags, doseerschroeven, precisiefeeders en nog veel meer.

De toonaangevende weeg- en meetapparatuur van Hosokawa wordt ontworpen, vervaardigd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld volgens de hoogste industrienormen voor een breed scala aan sectoren, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische, chemische, minerale en metaalindustrie.

Doseer- & Weegoplossingen voor poederprocessystemen

Het primaire expertisecentrum van de Hosokawa Groep voor weeg- en meetapparatuur is Hosokawa Solids Solutions, met vestigingen in Duitsland en Spanje. Hosokawa Solids Solutions heeft meer dan 50 jaar ervaring in bulkhandlingsystemen.

Ontdek het assortiment bulkhandlingapparatuur van Hosokawa Solids Solutions voor doseren en wegen.

Daarnaast biedt Hosokawa Micron Ltd. in het Verenigd Koninkrijk ook afvul- en weegsystemen.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Voor meer informatie over onze doseer- en weegoplossingen voor poederprocessystemen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.

Lees meer