SYSTEEMOPLOSSINGEN

voor de poederverwerkende industrie

SILOSYSTEMEN

Hosokawa's toonaangevende silo-oplossingen worden ontworpen, vervaardigd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld volgens de hoogste industrienormen voor een breed scala aan sectoren, waaronder de chemische, minerale en metaalindustrie.

In elk poederverwerkingssysteem moeten de apparatuur, processtappen en interactieparameters allemaal samenwerken als een integrale oplossing om de optimale functionaliteit, kwaliteit en efficiëntie van uw totale systeem te garanderen. Daarom selecteren, configureren en integreren we bij Hosokawa Micron zorgvuldig alle componenten en processen, waarbij we de beschikbare expertise binnen de Hosokawa Groep combineren.

Het primaire expertisecentrum van de Hosokawa Groep voor opslagoplossingen is Hosokawa Solids Solutions, met vestigingen in Duitsland en Spanje. Met meer dan 50 jaar ervaring in bulkmateriaalbehandelingssystemen biedt Hosokawa Solids Solutions complete silosystemen, afgestemd op uw individuele behoeften.

Lees meer over de silosystemen van Hosokawa Solids Solutions:

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Voor meer informatie over onze opslagoplossingen voor poederprocessystemen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.