SYSTEEMOPLOSSINGEN

voor de poederverwerkende industrie

PNEUMATISCH TRANSPORT

Hosokawa's toonaangevende pneumatische transportapparatuur wordt ontworpen, vervaardigd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld volgens de hoogste industrienormen voor een breed scala aan sectoren, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische, chemische, minerale en metaalindustrie.

Het primaire expertisecentrum van de Hosokawa Groep voor pneumatisch transport is Hosokawa Solids Solutions, met vestigingen in Duitsland en Spanje. Hosokawa Solids Solutions heeft meer dan 50 jaar ervaring in bulktransportsystemen.

Pneumatisch transport oplossingen voor poederprocessystemen

Hosokawa Solids Solutions biedt negen beproefde en geavanceerde pneumatische transportsystemen (pneumatische druk- en vacuümtransport). Ze bieden u het beste systeem voor pneumatisch transport voor elk product en elke specifieke taak.

Ontdek het aanbod aan bulkhandlingapparatuur van Hosokawa Solids Solutions voor pneumatisch transport.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Voor meer informatie over onze pneumatisch transportoplossingen voor poederprocessystemen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.

Lees meer