SYSTEMEN & COMPONENTEN

Process technologies for tomorrow.

CONTAINMENT

Hosokawa's toonaangevende containment-apparatuur wordt ontworpen, vervaardigd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld volgens de hoogste industriestandaarden voor een breed scala aan sectoren waar de verwerking van gevaarlijke materialen vereist is en de OEL (Occupational Exposure Limit) kritisch is, waaronder de farmaceutische, chemische en nucleaire industrieën.

Het belangrijkste expertisecentrum van de Hosokawa Group voor oplossingen op het gebied van containment, vullen en wegen is Hosokawa Micron Ltd. in het Verenigd Koninkrijk. Hun standaard- en op maat gemaakte isolatoren, gloveboxes, downflow booths, laminar flow cabinets en vul- en weegsystemen worden wereldwijd vertrouwd door toonaangevende productiebedrijven.

Bekend om zijn uitstekende ontwerp- en bouwkwaliteit, het gebruik van de nieuwste technologie, betrouwbare prestaties en complexe procesintegratiemogelijkheden, wordt hun apparatuur ondersteund door decennia proceservaring en interne technische, digitale en levenscyclusdiensten.

Veiligheid tot het hoogste niveau

Procesveiligheid – OEB-niveaus

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Ontdek het assortiment containment-oplossingen van Hosokawa Micron Ltd.
Daarnaast biedt Hosokawa Alpine in Duitsland ook flexibele isolatoren aan.

Voor meer informatie over onze containmentoplossingen voor poederprocessystemen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer