POWDER HANDLING COMPONENTEN

Process technologies for tomorrow.

SILOSYSTEMEN

Hosokawa's toonaangevende silo-oplossingen worden ontworpen, vervaardigd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld volgens de hoogste industrienormen voor een breed scala aan sectoren, waaronder de chemische, minerale en metaalindustrie.

In elk poederverwerkingssysteem moeten de apparatuur, processtappen en interactieparameters allemaal samenwerken als een integrale oplossing om de optimale functionaliteit, kwaliteit en efficiëntie van uw totale systeem te garanderen. Daarom selecteren, configureren en integreren we bij Hosokawa Micron zorgvuldig alle componenten en processen, waarbij we de beschikbare expertise binnen de Hosokawa Groep combineren.

Het primaire expertisecentrum van de Hosokawa Groep voor opslagoplossingen is Hosokawa Solids Solutions, met vestigingen in Duitsland en Spanje. Met meer dan 50 jaar ervaring in bulkmateriaalbehandelingssystemen biedt Hosokawa Solids Solutions complete silosystemen, afgestemd op uw individuele behoeften.

Ontdek het aanbod van Hosokawa Solids Solutions op het gebied van complete silosystemen.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over Hosokawa-componenten voor poederverwerkingssystemen, neem contact met ons op.

Contact

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer