TOEBEHOREN

Aanvullende componenten voor meng-, droog- en agglomereerapparatuur van Hosokawa Micron.

ISEM bolsegmentschuif

ISEM bolsegmentschuif

Hosokawa Micron heeft de unieke ISEM bolsegmentschuif ontwikkeld als uitlaatschuif voor mengers en vacuümdrogers. Deze schuif is gas-, stof- en vloeistofdicht, heeft geen stromingsweerstand bij openen en is eenvoudig toegankelijk en schoon te maken. De volledige doorlaat, de behuizing zonder statische gebieden en de uitvoering van de afdichtingen maken het de beste afsluiter voor toepassingen waarbij betrouwbaarheid van de schuifafdichting van groot belang is.

Monsternemer

Monsternemer

De monsternemer van Hosokawa maakt bemonstering in reactoren, mengers, tanks of drogers of soortgelijke ketels tijdens bedrijf mogelijk. Bemonstering kan worden uitgevoerd onder druk, vacuüm of verhoogde temperaturen, zonder de functionaliteit van de monsternemer aan te tasten. De Hosokawa monsternemer past in de procesketel zonder dode hoeken te creëren. De Hosokawa monsternemer garandeert betrouwbare bemonstering.

Powder finisher 

Powder finisher

De powder finisher van Hosokawa is een continue agglomerator (breker) met hoge capaciteit die kan worden gebruikt voor het verwerken van bulkmateriaal. De Hosokawa powder finisher werkt met een hogesnelheid-rotor over een schermconstructie om botskrachten en wrijving te creëren voor een efficiënte en snelle deeltjesverkleining.

Stortkabinet

Stortkabinet

Mengers kunnen worden voorzien van een stortkabinet voor handmatig vullen. Het stortkabinet wordt op het deksel van de menger gemonteerd en is leverbaar in twee maten: voor gebruik met één en twee personen. Het standaardmodel is uitgevoerd met een scharnierende toegangsklep, geschroefd rooster en stofafvoeraansluiting. Een trilrooster en/of CIP-sproeiers zijn optioneel.

Toegangsdeur 

Toegangsdeur

Een toegangsdeur kan in de ketelwand worden geïntegreerd voor eenvoudige toegang tijdens inspectie en reiniging. Een toegangsdeur biedt een veilige en ergonomische toegang tot het interieur van de menger en het ontwerp garandeert een optimale stof- en waterdichte sluiting door middel van FDA-goedgekeurde afdichting.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor meer informatie over onze aanvullende componenten voor poederverwerkingssystemen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosokawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties.

Lees meer