DUURZAAM INNOVATIEF

We verleggen grenzen en stellen nieuwe normen

Process technologies for tomorrow

In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang en een groeiende focus op duurzaamheid, heroverwegen bedrijven wereldwijd hun productieprocessen. Eén van de pioniers van deze transitie is de Hosokawa Micron Group, toonaangevend leverancier van geavanceerde technologieën voor de verwerking van poeders en vaste stoffen.

Het kenmerk van het succes van Hosokawa Micron is het uitgebreide assortiment innovatieve en technisch geavanceerde poederverwerkingssystemen. Dit omvat apparatuur voor mengen, drogen, agglomereren, malen, ziften en compacteren.

Bovendien biedt de Hosokawa Micron Group een breed scala aan oplossingen voor de handling van poeders, waaronder apparatuur voor CIP/SIP-reiniging, containment, transport, procesautomatisering, opslag, vullen, wegen en doseren. Door onze expertise naadloos te combineren, kunnen we volledig uitgeruste poederverwerkingsinstallaties ontwikkelen voor bijna elke toepassing.

Innovatie

Bij Hosokawa Micron werken we nauw samen met onze klanten in het streven naar continue verbetering en innovatie. In ons ultramoderne Testcentrum staan poederprocessystemen op een semi-industriële schaal waarmee we dagelijks bestaande en nieuwe toepassingen optimaliseren en ontwikkelen.

Ons streven naar innovatie strekt zich uit tot de medeoprichting van de 'Innovatiehub Doetinchem', een non-profit samenwerking met scholen en universiteiten om jong talent te koesteren. Het doel van de Innovatiehub is om een nieuwe generatie gekwalificeerde professionals op te leiden door onderzoeksopdrachten en stages aan te bieden en tegelijkertijd onze capaciteit voor innovatie te vergroten.

Duurzaamheid

De toewijding van Hosokawa Micron aan duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Onze processystemen voor poeders en vaste stoffen zijn niet alleen ontworpen voor maximale efficiëntie en doorvoer, maar ook om stilstand als gevolg van onderhoud en reiniging te minimaliseren. Onze totaaloplossingen voor het ontwerp van productielijnen optimaliseert de efficiëntie en vermindert de ecologische voetafdruk, in lijn met de wereldwijde verschuiving naar meer duurzame productiemethoden.

Naarmate industrieën evolueren en vragen om meer innovatieve en duurzame oplossingen, staan wij voorop om de toekomst van procestechnologieën vorm te geven. Door een combinatie van expertise, samenwerking, innovatie en inzet voor een duurzame toekomst zal Hosokawa Micron grenzen blijven verleggen. We stellen nieuwe normen voor het productielandschap en creëren de procestechnologieën van morgen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Vvoor meer informatie over onze geavanceerde systemen en diensten voor het verwerken van poeders en vaste stoffen, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer