Spares & Repairs

Voor optimale performance, gebruik originele onderdelen van Hosokawa

Minimaliseer het gedoe bij het aanschaffen van reserveonderdelen met de Spare Parts Service van Hosokawa. Uitgebreide voorraad, korte levertijden vanuit onze vestiging in Nederland. We hebben bovendien een team van technici stand-by staan die de reserveonderdelen kunnen leveren en ter plekke voor u kunnen installeren. En als dat niet efficiënt genoeg is, bespreken we graag de opties voor uw eigen in-house Hosokawa-voorraad: altijd reserveonderdelen bij de hand.

  • 24/7 Service-lijn +31 314 373 505
  • Levering en installatie door deskundige technici
  • In-house voorraad
  • Downtime minimaliseren
  • Levering zonder gedoe

Het enige dat u hoeft te doen, is ons bellen op +31 314 373 372 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij doen de rest.

Reserveonderdelen en preventief onderhoud

Hebben uw productieprocessen regelmatig te lijden onder onverwachte downtime? Ons Serviceteam kan u helpen de oorzaak te achterhalen, de oplossing te vinden en het meest effectieve onderhoudsplan voor u op te stellen.

Bekijk hier onze preventieve onderhoudsdiensten, probleemoplossing en training.

Huisvoorraad

Houd de door u meest benodigde onderdelen op voorraad in eigen huis zodat u altijd beschikt over de reserveonderdelen die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze Spare Parts Service, neem contact op met ons Serviceteam via +31 314 373 372 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Onderwerp: